Dierenpension Tussenwijck

www.dierenpensiontussenwijck.nl - Wat maakt Dierenpension Tussenwijck tot zo’n bijzonder opvangadres voor uw hond of kat? Bij Tussenwijck combineren ze liefde voor huisdieren met een moderne, professionele manier van werken. Veiligheid, hygiëne en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Een vakbekwaam team staat 7 dagen per week tot uw dienst om uw huisdier een prettig verblijf te bieden.
Naar boven

Huisdierenfoto

www.huis-dieren-foto.nl - HUIS-DIEREN-FOTO is opgericht in april 2006 en sindsdien hebben wij menig huisdier op de gevoelige plaat vastgelegd. Om zo flexibel mogelijk te zijn, hebben we een mobiele fotostudio. Daarmee kunnen we op diverse lokaties fotograferen en krijgt u altijd professionele foto's! Zoals de naam "HUIS-DIEREN-FOTO" al zegt, fotograferen we ook graag dieren thuis, daar voelen ze zich meer op hun gemak dan in een vreemde fotostudio. In een fotosessie van maximaal 2 uur kunt uw eigen huisdier(en) op de foto laten zetten of u kunt (de huisdieren van) vrienden, kennissen of familie er bij uitnodigen! Als u meer informatie wilt of een afspraak wil maken, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Telefoon: 06-55122144 Mail: info@huis-dieren-foto.nl
Naar boven

Royal Canin

www.royalcanin.nl - Royal Canin gaat uit van de werkelijke voedingsbehoeften van een hond en een kat door continue vast te houden aan de volgende filosofie: "Kennis van en respect voor het dier". Het dier gaat bij Royal Canin dus voor de eigenaar en kijkt daarbij o.a. naar grootte, levensstadia en gevoeligheid. Kijk op deze website voor meer informatie over onder andere voeding, nieuws en acties
Naar boven

Travall

www.travall.nl - Om uzelf, uw passagiers en huisdieren elke reis weer veilig te vervoeren, heeft Travall een uitgebreid assortiment aan hondenrekken voor heel veel merken en modellen auto's. Door ervoor te zorgen dat uw hond door één van onze hondenrekken veilig achterin de auto blijft, beschermt u niet alleen uw huisdier, maar ook uzelf, passagiers en andere weggebruikers. Als u veel met uw hond onderweg bent, kunt u eigenlijk niet zonder. De montage is eenvoudig en heeft weinig tot geen impact op het interieur van uw auto. Naar boven

Kat op de divan

www.katopdedivan.nl - Regio Alkmaar - Gedragstherapie voor katten, hulp bij probleemgedrag zoals onzindelijkheid, sproeien, aan behang/bank krabben, agressie naar mensen of andere dieren, zichzelf kaal likken, eetstoornissen, angstgedrag, enz. Met gedragstherapie kunt u probleemgedrag verbeteren of voorkomen. Een consult (voorafgegaan door het invullen van een uitgebreide vragenlijst) vindt plaats bij u thuis, in de vertrouwde omgeving van de kat. U ontvangt dan een schriftelijk advies, tijdens het consult wordt dit advies aan u uitgelegd en u heeft recht op  3 maanden nazorg per mail. Ook kunt u terecht voor voorlichting om problemen te voorkomen. Zoals verhuizing, er komt een baby, nieuwe kat erbij (of hond), welke kat past bij mij, vuurwerkangst.Regelmatig is er een spreekuur bij dierenartsen en er zijn lezingen waarvoor u zich op kunt geven.
Naar boven

Kattengedragstherapeut

   www.yvonsweere.nl - Regio Haarlem & Amsterdam - Yvon Sweere is een gediplomeerd en ervaren kattengedragstherapeut. Jaarlijks helpt zij meer dan honderd eigenaren met het oplossen van probleemgedrag van hun kat. Ze is aangesloten bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren; een landelijke organisatie waar gediplomeerde en ervaren gedragstherapeuten zich, na een uitgebreide screening, bij kunnen aansluiten. Tinley-gedragstherapeuten hebben regelmatig overleg met elkaar over de nieuwste inzichten in gedrag en wisselen ervaringen en oplossingen uit. Yvon is tevens aangesloten bij de Stichting Platform Professionele Diergedragsdeskundigen (SPPD). Haar consulten worden vergoed door dierverzekeraars.

Konijn op de divan

www.konijnopdedivan.nl - Regio Alkmaar - Gedragstherapie voor konijnen, hulp bij probleemgedrag zoals slopen, agressie (naar eigenaar of ander konijn), sproeien, zichzelf of een ander konijn kaal plukken, enz. Door onvoldoende kennis over het natuurlijke gedrag van konijnen, ontstaat er vaak probleemgedrag, vooral bij konijnen die alleen gehouden worden en niet/nauwelijks los kunnen lopen. Met gedragstherapie kunt u probleemgedrag oplossen of verbeteren. Daarnaast kunt u voorlichting krijgen om problemen te voorkomen. Zoals: koppeladvies voor een konijn erbij, konijnen en kinderen, past een konijn bij u, huisvesting, verveling tegengaan door natuurlijk gedrag mogelijk te maken, enz. Regelmatig is er een spreekuur bij dierenartsen en er zijn lezingen waarvoor u zich op kunt geven.
Naar boven

D.U.C

www.ducamsterdam.nl - Het D.U.C. is een huisdierencrematorium en begraafplaats, opgericht in 1980, waar u terecht kunt voor de crematie of begrafenis van uw geliefde huisdier. Een huisdierencrematorium is een crematorium voor kleine huisdieren, ook wel gezelschapsdieren genoemd. Het is dus mogelijk om bij ons katten, honden, vogels, fretten, konijnen en andere knaagdieren te laten cremeren of honden en katten te laten begraven.
Naar boven

SHCN Dierenuitvaart

www.shcn.nl - SHCN Dierenuitvaart heeft als missie om de uitvaart van uw huisdier/paard bijzonder en gedenkwaardig te maken. Uw wensen staan voorop, waardoor u het afscheid helemaal zelf kunt vormgeven. Wij verzorgen de uitvaart van uw huisdier/paard met veel liefde en respect en doen er alles aan om die belangrijke laatste momenten eervol te laten verlopen. Want een afscheid waar u met een goed gevoel op terugkijkt is heel belangrijk voor uw verwerkingsproces.
Naar boven

Proteq Dier & Zorg

www.proteqdierenzorg.nl - U houdt van uw hond of kat. Als hij ziek wordt of een ongeluk krijgt dan geeft u 'm de medische zorg die op dat moment nodig is. U moet dan wel direct kunnen betalen. Met de Proteq Dier & Zorg Verzekering hoeft u zich over de rekening van de dierenarts geen zorgen meer te maken.
algemeen
Naar boven