Vacatures

Stad & Land Dierenklinieken betreft een grote gemengde praktijk in Noord-Holland met vestigingen in Amsterdam, Badhoevedorp, Heemstede, Alkmaar en Wormerveer. Elk van de locaties fungeert als zelfstandige gezelschapsdierenkliniek waarbij de locaties Amsterdam en Alkmaar fungeren als interne verwijskliniek. De hoofdvestiging in Amsterdam is daarnaast ook de centrale locatie voor de landbouwhuisdieren, vnl. melk- en vleesvee, en paarden.

In totaal zijn er 14 dierenartsen werkzaam waarvan 4 dierenartsen op het gebied van landbouwhuisdieren en paarden en 10 collega’s in de gezelschapsdieren. De dierenartsen worden ondersteund door 22 assistenten. Een praktijkmanager met secretariële ondersteuning maken het team compleet.

Wij hebben de ambitie om te groeien in de breedte door regionaal uit te breiden in aantal locaties en in de diepte door deelgebieden in de tweedelijns diergeneeskunde verder te ontwikkelen. De afgelopen jaren hebben we bijvoorbeeld cardiologie, orthopedie, tandheelkunde gezelschapsdieren en paarden, cytologie, bacteriologie en microscopie verder uitgebouwd en hebben we ook een mobiele kliniek voor paarden voor ondermeer radiologie en echografie op locatie.

Het is voor de komende jaren de bedoeling om verder te blijven ontwikkelen waarbij in samenspraak de deelgebieden worden verdeeld en we daarmee in staat zijn patiënten zoveel mogelijk intern te kunnen verwijzen.

Vacatures: