Dierenarts Alkmaar

Sinds 1 januari 2013 is de locatie Alkmaar onderdeel van Stad Land Dierenklinieken geworden. Het pand is nog niet zo lang geleden geheel verbouwd en met recht kunnen we spreken van een ruim opgezette en werkelijk waar schitterende kliniek.

Op deze kliniek zijn wij geopend op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Verder bieden wij een 24-uurs spoedzorg. Dat wil zeggen dat wij buiten openingstijden altijd bereikbaar zijn voor spoedgevallen.

De kliniek in Alkmaar

In het pand bevinden zich vier spreekkamers en een speciale spreekkamer voor assistenten zodat zij u in alle rust kunnen helpen en begeleiden voor bijvoorbeeld nagels knippen, suikerziektebehandeling en adviezen over voeding en gedrag. Daarnaast is er een speciale ruimte voor het maken van echo’s en een ruimte voor vachtverzorging. En vergeet niet de twee operatiekamers met speciale apparatuur om dieren in narcose te bewaken.

Geavanceerde apparatuur in Alkmaar

De dierenarts in Alkmaar beschikt over geavanceerde apparatuur. Digitale röntgen, echografie, bloedanalyse en laparoscopische apparatuur. Ook is er een heuse tandheelkunde-unit aanwezig die bij een tandarts niet zou misstaan. Dus ook voor gebitsverzorging kunt u op Alkmaar terecht. Röntgenfoto’s van het gebit, boren, slijpen, polijsten, alles kan voor een langdurig gezond gebit van hond, kat en knaagdier.