Dierenarts Amstelveen Maarten Lutherweg

Nu ook in Amstelveen! Met ingang van 2018 wordt een nieuwe praktijk overgenomen in Noord-Holland. Dierenartsenpraktijk Mentink sluit zich aan bij de Stad & Land groep en gaat verder onder de naam Stad & Land Dierenklinieken Amstelveen.

Dierenarts Gert-Jan zal zich geheel toeleggen op patiëntenzorg en de administratieve taken overhevelen naar het centrale management. Ook dierenartsen Nelleke, Anne Marie en Froukje blijven werkzaam op de nieuwe locatie, evenals de assistentes Inge, Sonja en Esther. Net zo enthousiast en net zo kundig én met heel veel zin in de samenwerking.

Naast de eerste lijn kunt u aan de Maarten Lutherweg ook terecht voor nadere diagnostiek en behandeling. Denk aan medische beeldvorming zoals echografie en radiologie, voor laboratoriumonderzoeken, tandheelkunde en uitgebreide chirurgie. Voor specifieke ingrepen of behandelingen zal worden verwezen binnen de Stad & Land groep. Denk daarbij aan bijvoorbeeld orthopedie of scopie.

Voor spoedgevallen buiten openingsuren kunnen ook de dierenliefhebbers uit Amstelveen gebruik maken van de dienstregeling vanuit de locatie in Amsterdam aan de Tom Schreursweg 102.

We verwelkomen onze nieuwe collega’s en gaan samen een goede toekomst tegemoet.