Dierenarts Amsterdam

Op de grens van Amsterdam en Halfweg ligt de hoofdvestiging van Stad & Land Dierenklinieken. Een mooi oranje-zwart gebouw dat in 2004 feestelijk in gebruik is genomen.

De kliniek is bijzonder goed uitgerust met allerlei apparatuur om tot een goede diagnose en behandeling van uw dier te kunnen komen. Wat dacht u van digitale röntgenapparatuur, uitgebreide bloedanalyse, echografie etc. Ook kan op locatie Amsterdam progesteron bepaald worden in het kader van de fokkerij.

De kliniek in Amsterdam

Achter de schermen, maar belangrijk om te vermelden, is dat voor de aansturing van alle klinieken de praktijkmanager en de secretariële ondersteuning ook in Amsterdam werkzaam zijn en daarbij het aanspreekpunt zijn voor collega’s en klanten.

Uniek in Amsterdam

Ook buiten openingstijden is de kliniek altijd bereikbaar voor spoedeisende hulp. Dat mag met recht uniek genoemd worden in Amsterdam!

Recentelijk is de kliniek nog verbouwd. Het uiteindelijke resultaat is erg mooi geworden. Een extra spreekkamer, een tweede operatiekamer, een gescheiden opname speciaal voor katten en een extra laboratorium maken het pand nog completer.