Dierenarts Badhoevedorp

Stad & Land Dierenklinieken, locatie Badhoevedorp bestaat sinds 2006. Aan de Sloterweg in het hart van het dorp en naast de A9 bevindt de kliniek zich in een geheel verbouwd, ruim pand naast de bibliotheek van het dorp.

De kliniek heeft een eigen parkeerterrein voor 5 auto’s vlak bij het viaduct van de A9 over de Sloterweg. U kunt daar altijd parkeren en het is maar 20 meter lopen naar de kliniek.

De kliniek is elke dag geopend van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 18.00 uur (m.u.v. dinsdagmiddag). Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt wat betekent dat u nooit lang hoeft te wachten voor u en uw huisdier aan de beurt zijn.

De kliniek in Badhoevedorp

De kliniek beschikt over een apotheek, een ruime spreekkamer, een opname en een operatiekamer waar chirurgische ingrepen plaats vinden. Hier wordt ook gebruik gemaakt van gasnarcose. Ook heeft de dierenarts in Badhoevedorp de beschikking over bloedanalyseapparatuur waardoor we in staat zijn snel en nauwkeurig waarnemingen te kunnen doen. Voor uitgebreide diagnostiek zoals röntgenfoto’s en echografie wordt intern verwezen naar de locatie in Amsterdam.

Ook een trimsalon in Badhoevedorp

Naast dierenkliniek is de locatie Badhoevedorp ook een trimsalon. Onze gediplomeerde trimsters, staan klaar voor een goed advies, of een lekkere poets-, knip- of scheerbeurt voor uw dier. Met bad en douche en speciale shampoo is uw dier weer om door een ringetje te halen. De samenwerking met de kliniek is een goede. Bij vachtproblemen kan een dierenarts meteen meekijken en u hierover van advies voorzien.

Het is nog een paar jaar wachten, maar dan is de A9 om het dorp heen gelegd en wordt het huidige tracé afgebroken. Wat er dan gaat komen is nog niet duidelijk en misschien gaat de kliniek verplaatst worden. Te zijner tijd zullen wij u zeker op de hoogte houden.