Maak een afspraak
Kies locatie
Uw gegevens
Informatie over uw huisdier
Datum  

Dierenarts Heemstede

Sinds 2007 is de locatie Heemstede onderdeel van Stad & Land Dierenklinieken.

Gevestigd aan de Zandvoortselaan op de hoek met de Zandvoorter Allee is de praktijk gevestigd in een statig pand dat ooit aan het begin van de 20e eeuw is gebouwd als huisartsenpraktijk.

De kliniek in Heemstede

Sinds de overname is de kliniek grondig verbouwd, gerenoveerd en intern uitgebreid ten koste van het woonhuis. Naast een wachtruimte met receptie zijn er twee spreekkamers, een opname voor dieren, een operatiekamer, een voorbereidingsruimte voor veterinaire ingrepen, een laboratorium voor bloedonderzoek en microscopie, een apotheek en kantine voor de medewerkers.

Uiteraard is de kliniek voorzien van moderne apparatuur voor de behandeling van dieren. Gasanaesthesie met bewaking voor operatiepatiënten, bloedanalyse-apparatuur en een scan voor het uitvoeren van echo’s van buik en dracht. Uniek is de aanwezigheid om röntgenfoto’s van het gebit te kunnen maken, de zogenaamde dentale röntgenunit, en de bijbehorende apparatuur om het gebit van dieren optimaal te kunnen behandelen en gezond te houden.

Gebitsbehandelingen in Heemstede

De patiënten waarbij uitgebreide gebitsbehandelingen nodig zijn, worden vanuit de locaties in Amsterdam en Badhoevedorp verwezen naar de dierenarts in Heemstede. Andersom wordt voor röntgenfoto’s van buik, borst en ledematen verwezen naar de locatie in Amsterdam. Daar is een digitaal röntgensysteem dat haarscherpe foto’s kan maken.

 


Wat biedt de kliniek?