Dierenarts Hoorn

Per 1 november 2015 is Dierenkliniek Blokker-Zwaag overgenomen en gaat deze verder onder de naam Stad & Land Dierenklinieken Hoorn.

Op de grens van Hoorn en Blokker, aan de mooie laan Westerblokker op de hoek van het Kloosterhout, staat de praktijk. Een statig wit pand in oud-Hollandse stijl. Qua inrichting en uitstraling een prachtige praktijk waar diereneigenaren zich thuis zullen voelen. Parkeren is ook geen probleem. Het parkeerterrein beschikt over een ruim aantal parkeerplekken voor onze klanten.

Ook op de locatie Hoorn kunnen we een goed service aanbieden. Van vaccinaties en ziektes en aandoeningen tot uitgebreide diagnostiek en behandeling. Denk daarbij aan röntgenfoto’s, echografisch onderzoek, tandheelkunde, bloedonderzoek en microscopie.

Wij werken samen in de dienstregeling met de buurtcollega’s. Met 4 buurtpraktijken is een rooster opgesteld van avonden, weekenden en feestdagen. Buiten openingsuren kunt u ook bellen, u krijgt vanzelf te horen welke praktijk dienst heeft.

Wij hopen met u als diereigenaar in Hoorn en omstreken een goede band op te kunnen bouwen en bij te kunnen dragen aan de gezondheid van uw geliefde huisdier.