Dierenarts Hoorn

Per 1 november 2015 is Dierenkliniek Blokker-Zwaag overgenomen en gaat deze verder onder de naam Stad & Land Dierenklinieken Hoorn.

Op de grens van Hoorn en Blokker, aan de mooie laan Westerblokker op de hoek van het Kloosterhout, staat de praktijk. Een statig wit pand in oud-Hollandse stijl. Enige jaren gelden door dierenarts Yvonne Kooij speciaal laten bouwen. Qua inrichting en uitstraling een prachtige praktijk waar diereneigenaren zich thuis zullen voelen. Parkeren is ook geen probleem. Het parkeerterrein beschikt over een ruim aantal parkeerplekken voor onze klanten.

Ook op de locatie Hoorn kunnen we een goed service aanbieden. Van vaccinaties en ziektes en aandoeningen tot uitgebreide diagnostiek en behandeling. Denk daarbij aan röntgenfoto’s, echografisch onderzoek, tandheelkunde, bloedonderzoek en microscopie.

Dierenartsen Dorothée Stam, Maurice Kuyten en Thijs Wiegmann werken samen met assistentes Louise, Debbie, Brigitte en Wendy aan het gezond houden van uw huisdier.

Openingstijden worden iets aangepast in die zin dat we ’s ochtends eerder open gaan en ’s avonds iets eerder dicht. Komende maanden zullen we onze klanten nader berichten over het open gaan van de praktijk op zaterdag. Voor wie doordeweeks niet kan een uitkomst. Houdt de website in de gaten én uw mailbox.

De dienstregeling met de buurtcollega’s wordt voortgezet. Met 4 buurtpraktijken is een rooster opgesteld van avonden, weekenden en feestdagen. Buiten openingsuren kunt u ook bellen, u krijgt vanzelf te horen welke praktijk dienst heeft.

Stad & Land heeft een extra service: de Thuisdierendokter. Voor wie dat wil kunnen we ook bezoeken aan huis afleggen. Elders op deze site kunt u meer informatie hierover vinden.

Wij hopen met u als diereigenaar in Hoorn en omstreken een goede band op te kunnen bouwen en bij te kunnen dragen aan de gezondheid van uw geliefde huisdier.