Dierenarts Koog a/d Zaan

Per 1 mei 2016 zal de dierenartsenpraktijk Koog – Zaandijk  van dierenarts Anne Schut worden toegevoegd aan Stad & Land Dierenklinieken.

De kliniek in Koog aan de Zaan

Met deze derde locatie is een uitstekende dienstverlening tot stand gekomen in de Zaanstreek. Niet alleen voor de eerste lijn kunt u bij ons terecht, maar door de samenwerking met de overige locaties kunnen wij uw dier ook verder helpen als uitgebreide diagnostiek en behandeling nodig is. Denk daarbij aan röntgenologie, echografie, chirurgie etc.

Voor die gevallen waar dat nodig is, verwijzen we naar de hoofdvestigingen in Alkmaar of Amsterdam. Zo blijft uw dier altijd ‘in huis’ en kan snel en kundig gehandeld worden.

Gelukkig blijven de assistentes beschikbaar en ook de locatie blijft hetzelfde. Er verandert gelukkig niet zoveel. Dierenartsen zullen voorlopig Jasper Tijms en Cor de Vries zijn. Door de samenwerking met de praktijken in Wormerveer zullen we binnenkort het gehele team van de Zaanstreek aan u voor kunnen stellen.

Door de samenwerking is het ook mogelijk een afspraak op zaterdag te maken op de praktijk aan de Zaanweg in Wormerveer. U kunt rechtstreeks bellen of via de praktijk in Koog aan de Zaan.

De openingstijden blijven zoals ze waren. Waarschijnlijk zullen we binnenkort de openingstijden verruimen.

Stad & Land Dierenklinieken is niet verbonden aan de Spoedkliniek voor Dieren. Voor spoedgevallen kunt u altijd bij ons terecht op de locaties in Amsterdam en Alkmaar.

Wij gaan de servicegerichte dienstverlening van Anne schut voort zetten en uitbouwen en hopen u bij te kunnen staan in het gezond houden en genezen van uw huisdier.

Omtrent veranderingen zullen wij u in de toekomst op de hoogte houden.