Thuisdierendokter

Enige tijd geleden heeft oprichtster van de Thuisdierendokter, Marieke Koehorst besloten te verhuizen naar de Verenigde Staten van Amerika en een geschikte opvolging te zoeken voor haar succesvolle praktijk.

Met trots kondigen Marieke en het team van Stad & Land Dierenklinieken aan dat per 27 augustus de overdracht een feit is en dat de service en dienstverleningen van de Thuisdierendokter voortgezet kan worden door Stad & Land Dierenklinieken; reeds aanwezig met een kliniek aan de Zaanweg in Wormerveer.

Thuisdierendokter komt bij u thuis

Niet alleen gaat de praktijk door in de huidige vorm, maar de dienstverlening wordt ook uitgebreid. Doordat Stad & Land met meerdere locaties werkt, een groot team aan dierenartsen heeft, kunnen wij veel meer voor uw dier betekenen. Aanvullend onderzoek zoals röntgenologie en echografie kunnen we vanaf nu in huis houden. Dat betekent korte wachttijden en snelle diagnostiek. De behandelende arts blijft aanspreekpunt. Daarnaast heeft Stad & Land een eigen dienstregeling buiten openingsuren. U kunt altijd bij ons terecht voor spoedgevallen en hoeft geen enorme afstanden af te leggen voor snelle hulp.

Omdat bij Stad & Land veel dierenartsen werken hebben wij veel expertise op het gebied van tweedelijns diergeneeskunde zoals orthopedie, tandheelkunde, microbiologie etc. Ook daar geldt: snelle behandeling en goedkoper dan bij specialistenklinieken.

Wij hopen met de klanten van de Thuisdierendokter een goed band op te kunnen bouwen om de huisdieren gezond en vrolijk te maken, maar ook te houden.

We zien u graag op een van onze locaties of aan huis.