Thuisdierendokter

De Thuisdierendokter betreft een mobiele praktijk aan huis. Als uw dier angstig is, of als u geen vervoer heeft naar de kliniek kunnen wij met een compleet ingerichte bus als praktijkruimte bij u thuiskomen!

Doordat Stad & Land met meerdere locaties werkt, een groot team aan dierenartsen heeft, kunnen wij veel meer voor uw dier betekenen. Aanvullend onderzoek zoals röntgenologie en echografie kunnen we vanaf nu in huis houden. Dat betekent korte wachttijden en snelle diagnostiek. De behandelende arts blijft aanspreekpunt. Daarnaast heeft Stad & Land een eigen dienstregeling buiten openingsuren. U kunt altijd bij ons terecht voor spoedgevallen en hoeft geen enorme afstanden af te leggen voor snelle hulp.

Thuisdierendokter komt bij u thuis

Omdat bij Stad & Land veel dierenartsen werken hebben wij veel expertise op het gebied van tweedelijns diergeneeskunde zoals orthopedie, tandheelkunde, microbiologie etc. Ook daar geldt: snelle behandeling en goedkoper dan bij specialistenklinieken.

Wij hopen met de klanten van de Thuisdierendokter een goed band op te kunnen bouwen om de huisdieren gezond en vrolijk te maken, maar ook te houden.

We zien u graag op een van onze locaties of aan huis.