Dierenarts Wormerveer

Per 1 april 2014 is de dierenkliniek aan de Zaanweg te Wormerveer onderdeel van Stad & Land Dierenklinieken. Dit betekent dat er een solide basis voor de kliniek is gelegd en dat de klanten een breder scala aan diergeneeskundige mogelijkheden aangeboden kan worden.

Ook is de continuïteit gewaarborgd omdat in de vakantieperiodes een dierenarts of assistente van een van de andere locaties ingezet kunnen worden. Zo kunnen we u ten allen tijden hetzelfde niveau van dienstverlening blijven aanbieden.

Waar nodig kunnen patiënten voor tweedelijns onderzoek verwezen worden naar de kliniek in Amsterdam of Alkmaar. Voor spoedgevallen hoeven diereigenaren niet meer naar de Spoedkliniek, maar kunnen terecht bij de dienstdoende dierenarts op de twee genoemde locaties.

De kliniek in Wormerveer

Uitgebreide diagnostiek en behandeling en de opvang van spoedgevallen zijn prettig voor de klant, minstens zo belangrijk is dat de tarieven in Wormerveer in lijn zijn gebracht met de andere locaties. Meestal betekent dat minder kosten omdat door  het grotere geheel betere prijzen en condities te bedingen zijn die regelrecht terugvloeien naar de klant.

Het team in Wormerveer

Jasper Tijms, Willem van Doesum en Annemijn Wilde zijn de dierenartsen en worden geholpen door de vertrouwde assistentes Kim, Connie, Lise, Marijke en Renate. Het hele team staat u graag te woord voor advies of voor behandeling van uw huisdier.

Naast gezelschapsdieren horen ook paarden en landbouwhuisdieren tot het pakket van Stad & Land Dierenklinieken. Ons rayon omvat heel Noord-Holland. Heeft u vragen of wilt u meer weten, of wilt u een visite aanvragen, dan kunt u het beste contact opnemen met de locatie Amsterdam. Daar staan altijd vier dierenartsen voor paarden en landbouwhuisdieren voor u klaar.