Dierenarts Wormerveer

Per 1 april 2014 is de dierenkliniek aan de Zaanweg te Wormerveer onderdeel van Stad & Land Dierenklinieken. Dit betekent dat er een solide basis voor de kliniek is gelegd en dat de klanten een breder scala aan diergeneeskundige mogelijkheden aangeboden kan worden.

Ook is de continuïteit gewaarborgd omdat in de vakantieperiodes een dierenarts of assistente van een van de andere locaties ingezet kunnen worden. Zo kunnen we u ten allen tijden hetzelfde niveau van dienstverlening blijven aanbieden.

De kliniek in Wormerveer

Waar nodig kunnen patiënten voor tweedelijns onderzoek verwezen worden naar de kliniek in Amsterdam of Alkmaar. Dit geldt ook voor de spoedgevallen buiten openingsuren.

Uitgebreide diagnostiek en behandeling en de opvang van spoedgevallen zijn prettig voor de klant, minstens zo belangrijk is dat de tarieven in Wormerveer in lijn zijn gebracht met de andere locaties. Meestal betekent dat minder kosten omdat door het grotere geheel betere prijzen en condities te bedingen zijn die regelrecht terugvloeien naar de klant.