Gedragsconsult hond

Drijft het gedrag van uw hond u tot wanhoop?

Een gediplomeerd kynologisch gedragstherapeut kan in deze gevallen vaak uitkomst bieden.  Wacht niet te lang en neem contact op met  KGC Enkhuizen (Kynologisch Gedrag Centrum) of maak een afspraak in één van de Stad & Land vestigingen in uw buurt.

Tijdens een bezoek aan ons spreekuur probeert onze gedragstherapeut Michelle Krens aan de hand van (uw) vragen een beeld te vormen van de situatie. Samen formuleert u duidelijke en reële doelstellingen en spreekt de gedragstherapeut het advies met u door. Soms bestaat dit uit tips/aanpassingen van de situatie,  maar soms  is het noodzakelijk een afspraak te maken voor een uitgebreider gedragsconsult bij u thuis. Dit is afhankelijk van ‘het probleem’.

Voorbeelden van problemen kunnen zijn: angst voor mensen of honden of situaties, agressie naar mensen of honden, ongehoorzaamheid zoals: trekken aan de lijn of niet willen komen als u de hond roept, verdedigen van bijv. voedsel of speeltjes, onzindelijkheid, en andere gedragingen die u als een ‘probleem’ ervaart.

Wilt u een afspraak maken? Dan is dit mogelijk op onze vestigingen: Alkmaar, Amsterdam, Hoorn of Wormerveer. > Afsprakenformulier


Paraveterinair & gedragstherapeut
Michelle Krens

KGC Enkhuizen
Dirk Wierengastraat 74
1602 TM Enkhuizen
Tel.nr: 06-36336174 / 0228-319710
E-mail:  info@kgc-enkhuizen.nl
Website:  www.kgc-enkhuizen.nl