Huisdieren Zorgplan

Heeft u al gehoord van het Huisdieren Zorgplan van Stad & Land Dierenklinieken? Dit is een voordeelabonnement, waarbij de huisdiereigenaar een vast bedrag per maand betaalt en daarvoor preventieve zorg ontvangt, zoals de jaarlijkse vaccinatie, antivlo – en tekenbehandelingen en ontworming. Daarnaast ontvangen deelnemers aan het Plan nog diverse andere voordelen zoals een extra halfjaarlijkse gezondheidscheck.

Voordeelplan voor zorgeloos huisdierenbezit

Het Huisdieren Zorgplan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de preventieve kosten van zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan uw dierenarts. Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks en deskundig advies. Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en geld te besparen!

Hoe werkt het Huisdieren ZorgPlan?

Door middel van automatische incasso wordt maandelijk een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het Huisdieren Zorgplan ophalen in de kliniek. Daarnaast ontvangt u 10% korting op andere producten en diensten van Stad & Land Dierenklinieken. In het Huisdieren Zorgplan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden. Stad & Land Dierenklinieken heeft voor u een abonnement op maat gemaakt. Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten tevens een verzekering afsluiten.

Wat biedt het Huisdieren ZorgPlan:

Algemeen gezondheidsonderzoek van uw huisdier, tweemaal per jaar, inclusief advies over:

  • vaccinaties;
  • controle van oren, ogen, nagels, het gebit, anaalklieren;
  • gewichtcontrole en voedingsadvies;
  • anti-vlo en tekenbehandelingen (voldoende voor 12 maanden);
  • ontwormingen (voldoende voor 12 maanden)

Aanmelden voor het Huisdieren Zorgplan

Bij Stad & Land Dierenklinieken is er een ZorgPlan voor katten, kleine honden, middelgrote honden, grote honden en hele grote honden.

Aanmelden is eenvoudig. U vult de schriftelijk overeenkomst in en geeft die af bij een van onze klinieken. De eerste maandelijkse termijn betaalt u bij onze kliniek, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via uw bank geïncasseerd. U sluit een Huisdieren ZorgPlan af voor één jaar.

U kunt voor vragen of verdere uitleg ook terecht bij de medewerkers van onze klinieken: zij geven u graag alle informatie.