Fjällraven Polar

We hopen dat u massaal onze dierenarts wilt steunen!

Buiten giert de wind. De huskies liggen buiten de tent half ingegraven in de sneeuw. Het is 30 graden onder nul en je ligt in een superdikke slaapzak maar wordt toch steeds wakker door de kou. De meesten van ons zouden al gruwelen bij de gedachten. Maar niet onze dierenarts Ignas Hattink. Hij neemt namelijk deel aan de Polar wedstrijd die jaarlijks wordt georganiseerd door het buitensport merk Fjällraven. Wie de meeste stemmen binnenhaalt van de Benelux en UK is verzekerd van een plaats en mag mee op expeditie naar de poolcirkel met een eigen hondenslee en roedel huskies. Ignas is een hardwerkende dierenarts met liefde voor de dieren en voor z’n vak die altijd voor de dieren klaarstaat. Wij zullen hem dan ook massaal steunen. Echter heeft hij veel meer stemmen nodig. We willen daarom vragen of u ook massaal onze dierenarts zou willen steunen door op hem te stemmen en de link te delen. Het stemmen neemt ongeveer 15 seconden in beslag en je kunt er ook nog een product naar keuze van Fjällraven mee winnen. Kunnen we op jullie rekenen? Hij verdient het!

http://polar.fjallraven.com/contestant/?id=244&backpage=1&order=popular&region=4
 


Mijn naam is Ignas Hattink. Ik ben als dierenarts werkzaam op de lokatie Alkmaar van Stad & Land. Ik heb  passie voor het vak dierenarts en vind het heel fijn om dieren en mensen te kunnen helpen. En ja, ik heb het plan opgevat om mee te dingen voor een plekje bij de expeditie van Fjällraven. Voorgaande jaren ging degene die de meesten stemmen binnen de Benelux had behaald automatisch mee. Maar nu is Engeland daar aan toegevoegd. Ik heb dus heel veel stemmen nodig om in de top te eindigen. Ik hoop dat jullie 15 seconden willen besteden om een stem uit te brengen. Ik ben jullie dan in elk geval ontzettend dankbaar voor de moeite. En het zou helemaal top zijn als jullie het willen delen met vrienden. Op dit moment sta ik op de 3e plaats. Het stemmen kan echter nog tot 14 december. Dan wordt het misschien toch nog een wedstrijd Nederland - Engeland!

Voor degene die het leuk vinden die kunnen de ontwikkelingen volgen op de Facebookpagina van Stad & Land. Mocht ik dankzij jullie hulp mee kunnen naar de expeditie dan zal ik uiteraard een uitgebreid reisverslag maken en jullie allemaal meenemen op de expeditie. Jullie zullen alle indrukken, alle avonturen met de honden en het afzien in de kou meebeleven!

Bij voorbaat dank voor alle moeite!

Ignas Hattink