Lezing hondengedrag

Op donderdag 16 november organiseert Stad & Land Academy, i.sm. Doggy Elite, de eerste lezing over hondengedrag.

In deze lezing, gegeven door Hondenspecialist Arnoud Busscher, komen aan de orde:

  • de ontwikkeling van probleemgedrag
  • de werkwijze van een Hondenspecialist
  • waarom vertoont een hond agressie?
  • dominantietheorie
  • de aanpak van Cesar Milan en meer

Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in het gedrag van honden en het ontstaan van probleemgedrag.

Arnoud Busscher

Arnoud Busscher (1968) werkte van 1992 tot 2000 als beheerder/gedragstherapeut in Dierentehuis Amstelveen. Deze acht jaar in het asiel vormden, samen met diverse opleidingen, een prima voedingsbodem om zich verder te specialiseren in het gedrag van honden.

Sinds 2000 heeft Arnoud zijn eigen praktijk als hondengedragstherapeut/puppycoach en werkt hij samen met 120 dierenartsenpraktijken. In 2013 is Arnoud gestart met zijn eigen opleiding tot Hondenspecialist.

Meer informatie: http://hondenspecialist.nl

Zelf aan de slag?

Problemen met je hond kunnen voor behoorlijk wat stress en overlast zorgen. Gelukkig is het niet nodig dat je hond verandert in een monster of een ongeleid projectiel. Arnoud Busscher heeft een doeltreffende en bewezen effectieve strategie ontwikkeld voor het (her)opvoeden van honden.

Signeren

Na de lezing bestaat de gelegenheid om het boek ‘Mensentaalknop UIT Hondentaalknop AAN’ van Arnoud te kopen. Op verzoek signeert hij de nieuwe aankoop!

Datum, tijd, plaats

De lezing vindt plaats op donderdag 16 november, aanvang 20.00 uur, inloop 19.30 uur. Het einde is voorzien om 21.30 uur, waarna Arnoud besluit met een signeersessie. Plaats: dierenkliniek Stad & Land, Tom Schreursweg 102, Amsterdam. Bij de praktijk zijn een aantal parkeerplaatsen, echter niet genoeg voor alle bezoekers. In het dorp (Halfweg), in de berm en bij het station Halfweg-Zwanenburg is parkeergelegenheid.

Zie ook: http://www.dierenklinieken.net

Kaartverkoop en reserveren

De kosten voor een kaartje zijn 20 euro. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier onze website of door een mail te sturen naar: vraagoverhond@doggy-elite.nl. Vermeldt u dan naam en aantal kaarten. U ontvangt dan een factuur, deelname is definitief na betaling.

Meer informatie over Doggy Elite: www.doggy-elite.nl

De organisatie behoudt zich het recht voor om het evenement te annuleren bij onvoldoende deelname, een crisissituatie of om een andere dringende reden. U wordt daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.

Speciale acties

Wij verloten twee kaartjes, wilt u meedoen, volgt u dan Stad & Land op facebook. Op 2 november maken wij de winnaars bekend.

Op de avond van de lezing kunnen de deelnemer het boek van Arnoud winnen. Door middel van een loting wordt de gelukkige winnaar gekozen. Van de winnaar en Arnoud maken wij een foto die gepubliceerd wordt op social media en in de nieuwsbrief van Stad & Land.