Gratis gebitscontrole!

Baasjes van honden en katten kunnen tijdens deze maand bij onze klinieken terecht voor een gratis gebitscontrole en handige poetstips. Daarnaast zijn er nog allerlei leuke acties rondom dit thema die ook op deze pagina onder de aandacht worden gebracht. Wilt u ook een gratis gebitscontrole voor uw huisdier? Maak dan een afspraak bij een van onze klinieken.

Actie Royal Canin

Heeft uw hond of kat last van tandplak of tandsteen, of wilt u voorkomen dat uw dier dit krijgt? Dan kunt nu voordelig kennismaken met Dental Diet van Royal Canin. Dit is een speciale gebitsreinigende dieetvoeding voor uw kat of hond, zodat dit de vorming van tandplak en kan helpen verminderen. Kom naar onze dierenkliniek en ontvang 50% kennismakingskorting op deze voeding bij aankoop van eerste verpakking Royal Canin Dental Diet.

10% korting op gebitsbehandelingen en producten

Uit onderzoek blijkt dat 8 van de 10 honden en 2 van de 3 katten gebitsproblemen hebben, die bij de baasjes vaak onopgemerkt blijven. Verwaarloosde tand- en tandvleesproblemen kunnen echter leiden tot ernstige bloedingen en het uitvallen van tanden. Laat in de maand februari het gebit van uw huisdier gratis controleren (op afspraak)! U krijgt 10% korting op een eventuele gebitsbehandeling en al onze gebitsproducten, zoals Vet Aquadent, kauwstaafjes en tandenborstels/tandpasta.