Inschrijven Afspraak maken Spoed

Onze 7 kwaliteitsgaranties

De beste dierengeneeskundige zorg

  • Gemoedelijk en persoonlijk: Onze dierenartsen, chirurgen en medisch specialisten verstaan hun vak, kennen u en uw huisdier door en door en zijn er altijd als u en uw huisdier ons nodig heeft.
  • Altijd een dierenkliniek bij u in de buurt: Met een geografische dekking van dierenartspraktijken en dierenziekenhuizen in Noord-Holland is er altijd een dierenkliniek bij u in de buurt.
  • Een eigen 24/7 spoeddienst: Met onze eigen spoeddienst staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u en uw huisdier klaar. Bij Stad & Land Dierenklinieken bent u altijd in vertrouwde handen en wordt u nooit doorverwezen naar een ander.
  • Bezoek aan huis met rijdende dierenkliniek: Bij Stad & Land Dierenklinieken hebben we de beschikking over een volwaardige rijdende dierenkliniek. Hiermee bezoekt de dierenarts u graag aan huis of op locatie en kan hij indien nodig ook meteen de juiste dierzorg verlenen.
  • Alle diergeneeskundige zorg onder één dak: Bij Stad & Land Dierenklinieken wordt enorm geïnvesteerd in medische apparatuur en het kennisniveau van onze mensen. Op deze manier kunnen we alle diergeneeskundige zorg onder één dak aanbieden.
  • Bereikbaar voor iedereen: Bij Stad & Land Dierenklinieken bent u verzekerd van de beste behandeling met een open en eerlijke prijsstelling. Wij verlenen pas zorg nadat u duidelijk geïnformeerd bent over de werkwijze, behandeling en kosten.
  • Zelfstandig, oer-Hollands en onafhankelijk: Stad & Land Dierenklinieken is een zelfstandig opererend, onafhankelijk en oer-Hollandse dierenartspraktijk die in de loop der jaren organisch is gegroeid op de waardering van kennis, ervaring en vakmanschap.

Afspraak maken Online inschrijven

Kunnen wij u helpen?

Aanhef *

Direct contact

Met onze brede spreiding in Noord-Holland van dierenklinieken en dierenzieken-
huizen
 is er altijd een dierenarts bij u in de buurt. U vindt bij ons alle zorg onder één dak.

Online inschrijven Afspraak maken

contact