Inschrijven Afspraak maken Spoed

Huisdier chip & registratie

Uw huisdier snel teruggevonden

Vermiste huisdieren kunnen snel worden teruggevonden als ze zijn gechipt. Het voordeel van een huisdier chip is dat uw huisdier hem niet kan verliezen of erachter kan blijven hangen, zoals bij een penning of adreskoker.

Hoe werkt een chip?

Een huisdier chip bestaat uit een klein buisje met micro-elektronica met een uniek registratienummer. De chip wordt met een naald bij uw huisdier ingebracht onder de huid tussen de schouderbladen, waarna je hem niet meer ziet zitten. Daarna laat u uw chip registreren in een databank.

Verplichte chip voor honden

Ter voorkoming van hondenleed heeft de overheid bepaald dat honden moeten worden gechipt en geregistreerd. Doet u dit niet, dan bent u strafbaar en kunt u een geldboete krijgen van duizenden euro’s.

Kosten huisdieren chippen

Bij Stad & Land Dierenklinieken bent u verzekerd van de beste behandeling met een open en eerlijke prijsstelling. Wij verlenen pas zorg, nadat u duidelijk geïnformeerd bent over de werkwijze, behandeling en kosten.

Afspraak maken Online inschrijven

Kunnen wij u helpen?

Aanhef *

Direct contact

Met onze brede spreiding in Noord-Holland van dierenklinieken en dierenzieken-
huizen
 is er altijd een dierenarts bij u in de buurt. U vindt bij ons alle zorg onder één dak.

Online inschrijven Afspraak maken

Corona protocol Stad & Land Dierenklinieken

Stad & Land Dierenklinieken blijft bereikbaar en is op afspraak open. Wij nemen wel verscherpte maatregelen in acht i.v.m. het coronavirus.

Bekijk maatregelen

contact