Inschrijven Afspraak maken Spoed

Hugo Spoed- en Verwijskliniek

Nieuwe spoeddienst vanaf februari 2019 voor de regio Amsterdam

De spoedzorg buiten openinstijden van Stad & Land Dierenklinieken regio Amsterdam, zal per februari 2019 ingevuld worden door Hugo Spoed- en Verwijskliniek te Zwanenburg. Met deze nieuwe samenwerking blijft de beste zorg voor uw huisdier in de avond, nacht en weekend gewaarborgd.

Locatie nieuwe spoeddienst

Vanaf februari 2019 zal de spoeddienst voor onze dierenklinieken in Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp en Heemstede te vinden zijn op onderstaande locatie:

HUGO Spoed- en Verwijskliniek
De Heining 10
1161 PA in Zwanenburg
T: 020-3080750
W:www.hugo-verwijskliniek.nl

Deze locatie is voorzien van een 24- uurs bewaakte opname voor uw huisdier, er zijn uitgebreide diagnostische mogelijkheden en korte lijnen met onze eigen praktijken. De dierenartsen van Stad & Land Dierenklinieken draaien mee in het dienstrooster, dus zult u daar ook bekende gezichten aantreffen.

Valt uw dierenkliniek buiten de regio van Amsterdam? 

Klanten van onze klinieken in Alkmaar, Hoorn, Koog aan de Zaan en Wormerveer worden bij het bellen van de kliniek buiten openingstijden als vanouds doorgeschakeld naar de dienstdoende kliniek/dierenarts in de eigen regio.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kunnen wij u helpen?

Aanhef *

Direct contact

Met onze brede spreiding in Noord-Holland van dierenklinieken en dierenzieken-
huizen
 is er altijd een dierenarts bij u in de buurt. U vindt bij ons alle zorg onder één dak.

Online inschrijven Afspraak maken

Corona protocol Stad & Land Dierenklinieken

Stad & Land Dierenklinieken blijft bereikbaar en is op afspraak open. Wij nemen wel verscherpte maatregelen in acht i.v.m. het coronavirus.

Bekijk maatregelen

contact