Inschrijven Afspraak maken Spoed

Stad & Land Amstelveen Centrum

Praktijk Ouderkerkerlaan bij Stad & Land Dierenklinieken

Dierenartsen Paula de Jong en Marco van Delden staan samen met hun assistentes al jaren klaar voor de Amstelveense huisdieren. De praktijk is gevestigd in de Dorpstraat, maar de naam refereerde nog aan de locatie waar de praktijk jaren ooit was gevestigd. Sinds begin 2018 maakt de praktijk onderdeel uit van Stad & Land Dierenklinieken.

Vertrouwde gezichten!

Een ander bord aan de gevel en een andere naam, maar dezelfde assistentes en dierenartsen die voor u klaar staan. U treft er nog steeds de vertrouwde gezichten met dezelfde warmte en aandacht voor uw dier!

Het concept van Stad & Land sluit helemaal bij ons aan.

Samenwerkingsverband

“Het concept van Stad & Land sluit helemaal bij ons aan”, zegt Paula. “Het is een samenwerkingsverband van een tiental zelfstandige klinieken in Noord-Holland waarbij de medewerkers zich puur kunnen richten op het vak. De centrale organisatie voert de administratieve en financiële taken uit”.

Bundeling van kennis

Nog een voordeel is dat tal van expertises in huis zijn gehaald. Denk daarbij aan orthopedie, endoscopie, laboratoriumonderzoeken etc. Voor huisdiereigenaren een fijn gevoel om altijd binnen de Stad & Land groep terecht te kunnen voor zorg, onderzoek en behandeling

Twee Stad & Land dierenklinieken in Amstelveen

De praktijk werkt nauw samen met Dierenkliniek Amstelveen Zuid, voorheen de praktijk van dierenarts Mentink. De mogelijkheden van onderzoek en behandeling zijn hiermee uitgebreid.

Eigen spoeddienst

Een andere verandering is dat Stad & Land een eigen spoeddienst heeft. Buiten openingstijden is altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week een dierenarts beschikbaar voor spoedeisende hulp.

Kunnen wij u helpen?

Aanhef *

Direct contact

Met onze brede spreiding in Noord-Holland van dierenklinieken en dierenzieken-
huizen
 is er altijd een dierenarts bij u in de buurt. U vindt bij ons alle zorg onder één dak.

Online inschrijven Afspraak maken

Corona protocol Stad & Land Dierenklinieken

Stad & Land Dierenklinieken blijft bereikbaar en is op afspraak open. Wij nemen wel verscherpte maatregelen in acht i.v.m. het coronavirus.

Bekijk maatregelen

contact