Inschrijven Afspraak maken Spoed

Dierentandarts

Tandheelkunde voor uw huisdier

Ook uw huisdier verdient een jaarlijks bezoek aan de tandarts! Want net als bij mensen komen gebitsproblemen bij onze huisdieren regelmatig voor. Denk bijvoorbeeld aan ontstekingen van tandvlees en kaakbot, losse tanden en kiezen en tandsteen. Door een jaarlijkse controle kunnen veel aandoeningen worden voorkomen.

Symptomen slecht gebit

Een dier kan natuurlijk niet aangeven dat hij kiespijn heeft. Toch is er een aantal symptomen waaraan u kunt herkennen dat uw huisdier last heeft van zijn gebit:

  • Eenzijdig kauwen
  • Slechte adem
  • Met de kop over de grond wrijven
  • Overmatig speeksel
  • Bruine aanslag

Alle tandheelkundige behandelingen

Stad & Land Dierenklinieken beschikt over een team gespecialiseerde tandheelkundige dierenartsen voor alle behandelingen van het gebit van uw huisdier: Tandsteen verwijderen, het trekken van tanden of kiezen, zenuwbehandelingen, gaatjes vullen en polijsten, et cetera. Meestal krijgt uw huisdier een volledige narcose een gebitsbehandeling. Wij geven u ook graag advies over preventie van gebitsproblemen.

Afspraak maken Online inschrijven

Kunnen wij u helpen?

Aanhef *

Direct contact

Met onze brede spreiding in Noord-Holland van dierenklinieken en dierenzieken-
huizen
 is er altijd een dierenarts bij u in de buurt. U vindt bij ons alle zorg onder één dak.

Online inschrijven Afspraak maken

Corona protocol Stad & Land Dierenklinieken

Stad & Land Dierenklinieken blijft bereikbaar en is op afspraak open. Wij nemen wel verscherpte maatregelen in acht i.v.m. het coronavirus.

Bekijk maatregelen

contact