Inschrijven Afspraak maken Spoed

Over Stad & land Dierenklinieken

Persoonlijke aandacht, eerlijk advies en áltijd bereikbaar

Stad & land Dierenklinieken is in 1993 begonnen in het dorpje Halfweg. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een praktijk met 11 vestigingen in Noord-Holland met een volwaardig team van dierenartsen en assistentes.

Passie voor dieren

De belangrijkste eigenschap van al onze dierenartsen en assistentes is passie voor dieren. Eigenaar Cor de Vries: “We doen ons uiterste best voor álle dieren. Onze week is pas geslaagd als ze allemaal gezond naar huis gaan.”

“Aandacht voor eigenaar en dier”

Dierenarts dag en nacht bereikbaar

Het grootste compliment dat we regelmatig krijgen is dat mensen zich thuis voelen bij Stad & Land Dierenklinieken. Die aandacht voor eigenaar én dier vinden wij heel belangrijk. Zelfs onze spoedafdeling is laagdrempelig. ’s Avonds krijgt u altijd direct een dierenarts aan de lijn die u telefonisch advies geeft. U kunt 24/7 bij ons terecht.

Transparante prijzen

Onze visie: Perfecte gezondheidszorg voor dieren met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Soms is een uitgave onvermijdelijk, maar elke uitgave moet waard zijn wat u investeert. Daarom bieden we transparante prijzen. Voor grotere onderzoeken en behandelingen proberen we zoveel mogelijk vooraf een kostenschatting te maken en met u te delen. Uiteraard kunt u hier ook altijd zelf naar vragen. Zelden nodig, maar als blijkt bij nadere diagnostiek of behandeling dat de schatting aangepast moet worden, dan bellen we u altijd zo snel mogelijk op voor overleg. Daarom vragen we u om altijd de telefoon bij de hand te hebben.

 “Onafhankelijk advies van een oer-Hollandse kliniek”

Eerlijk advies en persoonlijke begeleiding

Wij informeren niet alleen, we adviseren en begeleiden. Met Noord-Hollandse mentaliteit. We maken het dus niet mooier dan het is.

Autonome dierenkliniek

We zijn een regionale speler en voelen ons gebonden aan en verbonden met Noord-Holland. We bieden de persoonlijke aandacht van een kleine kliniek gecombineerd met de expertise die grote ketens bieden. Hierdoor kunnen wij kwalitatief hoogwaardige en allround veterinaire zorg aanbieden.

Afspraak maken Online inschrijven

Kunnen wij u helpen?

Aanhef *

Direct contact

Met onze brede spreiding in Noord-Holland van dierenklinieken en dierenzieken-
huizen
 is er altijd een dierenarts bij u in de buurt. U vindt bij ons alle zorg onder één dak.

Online inschrijven Afspraak maken

Corona protocol Stad & Land Dierenklinieken

Stad & Land Dierenklinieken blijft bereikbaar en is op afspraak open. Wij nemen wel verscherpte maatregelen in acht i.v.m. het coronavirus.

Bekijk maatregelen

contact